Vox Миксер MX9108

Vox Миксер MX9108

890,00 ден. 1.390,00 ден. -36%
Шифра: Vox MX9108
Достапност: На залиха
Прегледано 172 патти

Опис на производот

Моќност: 250 W

Механизам за лесно отстранување на мешалките

5 брзини + Турбо

Додатоци: 2 маталки, 2 мешалки за тесто

Гаранција – 25 месеци