Електричен пепелник со филтер и прочистувач на воздух

Електричен пепелник со филтер и прочистувач на воздух

299,00 ден. 399,00 ден. -25%
Шифра: ес 5-6
Достапност: 2-3 дена
Прегледано 681 патти

Опис на производот

Мултифункционален пепелник без чад со функција за прочистување на воздух за филтрирање на пасивен чад од цигари.

Одлично иновативно решение за сите пушачи и непушачи кои не сакаат да го чувствуваат мирисот на цигари во нивниот дом или канцеларија.

·       Пепелникот за прочистување прави аспирација и има голема моќ на вшмукување и широкоаголен издувен воздух од 3600

·         Има вграден памук со заменлив филтер за негативни јони кој го исцрпува воздухот од долната страна.

·         Ниско ниво на бучава

·         Функција за исклучување на тајмерот ( 5,2 минути)

·         Вграден дифузер за аромa каде може да ставите ароматични капсули

·         Направен од издржливи материјали,отпорен на оган и топлина

·         4 жлебови за држење цигари

·         Димензии: 13 x 13 x 7 cm

·         Напон :3V

·         Напојување: 2AA батерии ( не се вклучени )

·         Лесен за чистење, горниот и долниот дел се раздвојуваат