VOX Пегла на пареа Vox DPS 7220

VOX Пегла на пареа Vox DPS 7220

5.990,00 ден.
Шифра: Vox DPS 7220
Достапност: На залиха
Прегледано 160 патти

Опис на производот

Парна станица

Моќност: 2400 W

Капацитет: 1,7 л
Должина на кабел: 1.5 м
Грејна плоча: керамичка, овозможува лесно пеглање, без залепување на материјалот
Додатна корист: варијабилно подесување пареа, вертикална пареа
Систем за самочистење: систем кој е под притисок, пробива запушување создадено од бигор
Систем за заштита од бигор: овозможува долготрајна употреба без чести чистења