Vox Правосмукалка Vacuum Cleaner Vox Mistral 700

Vox Правосмукалка Vacuum Cleaner Vox Mistral 700

4.790,00 ден.
Шифра: Vacuum Cleaner Vox Mistral 700
Достапност: На залиха
Прегледано 154 патти

Опис на производот

Моќност: 700 W
Моќ на вшмукување: 200 W
Капацитет на ќеса: 3 л
Регулатор на моќност
Метална цевка
HEPA 12 филтер
EcoHigh Spin мотор: намалена потрошувачка на енергија
Индикатор за полна ќеса, тивка при работа, автоматско собирање на кабелот
Гаранција: 25 месеци