Правосмукалка Vox MONSOON 2405

Правосмукалка Vox MONSOON 2405

7.990,00 ден.
Шифра: Vox MONSOON 2405
Достапност: На залиха
Прегледано 147 патти

Опис на производот

Моќност: 2400 W
Моќ на вшмукување: 400 W
Регулатор на моќност
Тип на цевка: метална
HEPA 13 филтер: висока ефикасност при задржувањето на малите честички прашина. Тие не излегуваат од уредот за време на вшмукување, остануваат во филтерот, додека од правосмукалката излегува чист воздух….
Индикатор за полна ќеса, две четки за вшмукување, автоматско намотување на кабелот
Ниво на бучава: 60 dB
Димензии (Ш x В x Д): 46 x 25.5 x 30.6 см
Гаранција: 25 месеци