Samsung  Рачна циклонска правосмукалка

Samsung Рачна циклонска правосмукалка

19.900,00 ден.
Шифра: Samsung VS15A6032R5
Достапност: На залиха
Прегледано 181 патти

Опис на производот

МОЌНОСТ, W    150W

БАТЕРИЈА           Li-ion

БЕЗЖИЧНА УПОТРЕБА  да

БУЧНОСТ             79 dBA

ВОЛУМЕН НА САДОТ ЗА ПРАШИНА      0.80 l

ФИЛТРИ              Fine Dust Filter

ДОДАТОЦИ       Универзална четка + 3 додатни наставки

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ          мулти-циклонска филтрација на воздухот

ефикасно чисти теписи и цврсти подови

Jet Cyclone – 9 циклони со 27 влезови за воздух

испушта чист воздух со помош на 99,999 % повеќеслојниот систем за филтрирање, којшто фаќа 99,999 % прашина

до 40 минути чистење

ГАРАНЦИЈА       24 месеци