LAICA Бокал за филтрирање вода J35

LAICA Бокал за филтрирање вода J35

1.999,00 ден.
Шифра: J35
Достапност: На залиха
Прегледано 237 патти

Опис на производот

Вкупен волумен 2.3l

 Материјал на садот Пластика

 Категорија Филтер бокал

 Стандардна галантерија вклучува 1pc Bi-flux филтер

 Капацитет на филтрирана вода 1,2 лит.

 Индикатор за статус на филтер Да дигитален

 Длабочина 27,4 см

 Висина 9,4 см

 Тежина 0,6 кг