LAICA Бокал за филтрирање вода

LAICA Бокал за филтрирање вода

1.299,00 ден.
Шифра: Ј11
Достапност: На залиха
Прегледано 200 патти

Опис на производот

LAICA J11-AB садот за филтер има волумен од 2,25 литри, за да даде 1,25 литри филтрирана вода.

Ја филтрира водата, тешките метали како што се кадмиум, олово и бакар и други штетни материи кои го расипуваат нејзиниот вкус. Филтрацијата, исто така, го отстранува хлорот од водата и затоа е погодна за бокали и машини за кафе.

Капацитетот на филтерот е 150 литри вода. (Околу еден месец). Животот на филтерот го прикажува механички показател на капакот на врвот од бокалот.

Филтерот Bi-Flux содржи 5-фазна филтрација, што го прави најсовремен тип на филтер на пазарот што е 30% поефикасен од другите филтри. Филтерот има 5 нивоа на филтрирање и ја намалува тврдоста на водата, ги отстранува хлорот, тешките метали, пестициди, а со тоа значително го подобрува вкусот и квалитетот на водата.

Обликот на бокалот е погоден за чување во фрижидер.