LAICA филтер за вода од чешма VENEZIA

LAICA филтер за вода од чешма VENEZIA

3.999,00 ден.
Шифра: VENEZIA
Достапност: На залиха
Прегледано 252 патти

Опис на производот

Филтерот LAICA HYDROSMART природно ги задржува минералите присутни во водата и ефикасно намалува присуство на:

- Микропластика

- хлор

- Хербициди и хлорирани пестициди

- Органски хлорирани растворувачи

- Песок, 'рѓа и суспендирани честички

Карактеристики

Филтер за вода од чешма

Боја на производот: Бела

Капацитет на филтрирана вода: 900 Л.

филтер за замена: Да

Услови за употреба на кертриџ: 3 месеци

Содржина на пакување

1 систем за филтрирање VENEZIA

1 филтер HYDROSMART

1 шише со вода од не'рѓосувачки челик 0,5 Л ГРАТИС

5 различни адаптери за стандардни славини