ISKRA ERO 85 делна гарнитура алат HTWR-85

ISKRA ERO 85 делна гарнитура алат HTWR-85

6.999,00 ден.
Шифра: HTWR-85
Достапност: На залиха
Прегледано 208 патти

Опис на производот

• Вклучен клуч: (2 парчиња) 6,35 мм (1/4 ”) и 12,5 мм (1/2”)

• 1/2 ”клуч за приклучници: (16 парчиња) 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21,22, 24, 27, 30, 32

• Стипки за клучеви од 1/4: (12 парчиња) 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

• 1/4 ”длабоки приклучни клучници: (8 парчиња) 8, 9, 10, 11, 12, 13

• Слупки на приклучокот за искри: 1/2 ": (2 парчиња) 16 mm и 21 mm


• Продолжување на клучот на клучот од 1/2 ”: (2 парчиња) 125 mm (5”) и 250 mm (10 ”)

• Награда за брадавица од 1/4 ”: 75 mm (3”)

• Кардан спој: (2 парчиња) 6,35 мм (1/4 ”) и 12,5 мм (1/2”)

• Лента за лизгање: 6,35 мм (1/4 ”)

• Т-рачка за лизгање со три глави: 12,5 mm (1/2 ”) и 9,5 mm (3/8”)


• екстензии од 25 мм: (20 парчиња)

• Директни екстензии (SL): (5 парчиња) 3, 4, 5, 6, 6

• Пресеци (PH): (5 парчиња) 0, 1, 2, 2, 3

• Хекси-навртки (H): (4 парчиња) 3, 4, 5, 6

• екстензии на Tоркс (T): (6 парчиња) 10, 15, 20, 25, 30, 40

• Намалување на продолжението: 1 парче


• Нож на скалпел: 18 мм со 3 лопати

• Комбинирани клешти: 170 mm (7 ”)

• Прави клешти: 150 mm (6 ”)

• Папагалки, држачи: 250 mm (10 ”)

• Чекан: 300гр

• Длето: (2 парчиња) Наведен и исправен

• Шрафцигер: (2 парчиња) 6 x 100 mm (крст и исправен)

• Магнетна рачка за екстензии: 1 парче

• Вилушки клучеви: (8 парчиња) 6-7, 8-9, 10-11, 12-13, 14-17, 18-19, 20-22, 24-27

• Мерач: 5 m (16 ')

• Пакување: куфер

• Димензии на куферот (во мм): 475 (L) x 95 (W) x 360 (H)