ISKRA ERO 65 делна гарнитура алат HTWR-65

ISKRA ERO 65 делна гарнитура алат HTWR-65

4.999,00 ден.
Шифра: HTWR-65
Достапност: На залиха
Прегледано 241 патти

Опис на производот

• клучеви со клуч за 1/4:

• (12 парчиња) 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 мм

• 3/8 "приклучни клучеви:

• (11 парчиња) 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24 мм

• Кардан спој: (2 парчиња) 6,35 мм (1/4 ") и 9,5 мм (3/8")


• 3/8 "Сенк клуч за приклучок на искри: (2 парчиња) 16мм и 21мм

• 3/8 "Продолжување на клучот на штекерот: (2 парчиња) 75 mm (3") и 150 mm (6 ")

• Награда за брадавица од 1/4 ”: 75 mm (3”)

• клуч за штекер: (2 парчиња) 6,35 мм (1/4 ") и 9,5 мм (3/8")

• Рачки на вилушка: (5 парчиња) 6-7, 8-9, 10-11, 12-13, 14-17 мм


• екстензии од 25 мм: (20 парчиња)

• Директни екстензии (SL): 3, 4, 5, 6, 6

• Крст бод (PH): 0, 1, 2, 2, 3

• Хекси-навртки (H): 3, 4, 5, 6

• екстензии на Tоркс (T): 10, 15, 20, 25, 30, 40

• Шрафцигер: (2 парчиња) (-) (+) 6x100 mm

• Водач за намалување на 1/4 ”: 1 пар


• Прави клешти: 150 mm (6 ")

• Папагалки, држачи: 250 mm (10 ”)

• Дијагонални клешти: 150 mm (6 ")

• Клешти за сечење: 170 mm (7 ”)

• Магнетна рачка за екстензии: 1 парче

• Пакување: куфер

• Димензии на куферот (во мм): 383 (L) x 85 (W) x 300 (H)