Правосмукалка Vox SL150

Правосмукалка Vox SL150

5.990,00 ден.
Шифра: Vox SL150
Достапност: На залиха
Прегледано 177 патти

Опис на производот

Моќност – 2200 W
Додатна опрема – Продолжетоци за намештај и ќошови
Капацитет на садот – 2 л
Радиус на работа – 11 м
Тип на цевка – Метална телескопска
Мулти-циклон, траен филтер за перење
Гаранција – 25 месеци