Правосмукалка Vox SL 309

Правосмукалка Vox SL 309

4.790,00 ден.
Шифра: Vox SL 309
Достапност: На залиха
Прегледано 265 патти

Опис на производот

Моќност: 1800 W
Моќ на вшмукување: 360 W
Капацитет на ќеса: 2.5 л
Регулатор на моќност
Метална цевка
HEPA 13 филтер: висока ефикасност при задржувањето на малите честички прашина. Тие не излегуваат од уредот за време на вшмукување, остануваат во филтерот, додека од правосмукалката излегува чист воздух…
Петстепено ниво на филтрација
Универзална голема четка + 2 делови
Филтер што се мие
FAIL SAFE
Гаранција: 25 месеци