Правосмукалка Vacuum Cleaner Vox SL 156C

Правосмукалка Vacuum Cleaner Vox SL 156C

6.990,00 ден.
Шифра: Vox SL 156C
Достапност: На залиха
Прегледано 285 патти

Опис на производот

Моќност – 2400 W
Fail-safe – Во случај на затнување, правосмукалката сама се исклучува, заштитувајќи го моторот од расипување
Додатна опрема – Продолжетоци за мебел и ќошови
Капацитет на садот – 2 л
Multi-cyclone, траен филтер што се пере
Вшмукување 320 W
Радиус на акција – 11 м
Тип на цевка – Метална
Нето тежина 5.43 кг
Гаранција – 25 месеци