Силиконски песок за мачки Силитер 5л

Силиконски песок за мачки Силитер 5л

389,00 ден. 560,00 ден. -31%
Шифра: Siliter
Достапност: На залиха
Прегледано 1070 патти

Опис на производот

Силиконски песок за мачки Силитер 5л


Основни предности на Силитер силиконскиот песок се:

- Одлична моќ на апсорпција и контрола на мирис

- Нетоксичен и биоразградлив

- Делува антибактериски

- Лесен за чистење, не остава траги на шепи

Начин на употреба: во чиста тоалета за мачки се посипува 4-5цм, дневно се чисти. Пакувањето од 5л се користи 30-35 дена.

Да се чува на суво место.

Рок на употреба: Неограничен