МУТЛУ акумулатор  78AH

МУТЛУ акумулатор 78AH

5.800,00 ден.
Шифра: МУТЛУ акумулатор 78AH
Достапност: На залиха
Прегледано 169 патти

Опис на производот

МУТЛУ акумулатор  78AH со 830А ударна моќ

со над 5 години трајност