Корпа за алишта DARK-LIGHT-COLOR

Корпа за алишта DARK-LIGHT-COLOR

669,00 ден.
Шифра: Корпа за алишта
Достапност: 2-3 дена
Прегледано 2368 патти

Опис на производот

Селектирајте ги прецизно алиштата за перње со оваа модерна високо квалитетна корпа со сооветно обележани три прегради за темни, светли и шарени алишта. Олеснете си ја постапката за перење со добро организираната селекција на алиштата.

ü Високо квалитетна алуминиумска конструкција

ü Квалитетен текстилен материјал, водоотпорен

ü Димензии: 68x38x60 cm

ü Лесно се монтира

ü Лесно пренослива со помош на рачките

ü Одлична декорација