Најнови

5.799,00 ден.    6.299,00 ден.  
2.600,00 ден.    3.299,00 ден.  
5.900,00 ден.    6.199,00 ден.  
7.760,00 ден.    8.199,00 ден.  
8.199,00 ден.    8.900,00 ден.  

Препорачуваме

Најнови производи

  • Нови производи

Промоции

-8% БИРО ЗА МАНИКИР

БИРО ЗА МАНИКИР

5.799,00 ден. 6.299,00 ден.

Опремете го Вашиот салон со ова уникатно биро за маникир или пак направете си во Вашиот дом свое к..

На залиха: 3

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-21% РАБОТНА МАСА (ОРЕВ)

РАБОТНА МАСА (ОРЕВ)

2.600,00 ден. 3.299,00 ден.

Едноставна и практична работа маса за секој дом,канцеларија итн!Големини на производи:Ширина: 90 см ..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-5% МАСА СО РАФТ (ОРЕВ-МЕТАЛ)

МАСА СО РАФТ (ОРЕВ-МЕТАЛ)

5.900,00 ден. 6.199,00 ден.

Создадете одличен амбиент во Вашата канцеларија или Дом и  имајте катче каде  што секој ..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-9% МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН РАФТ-ШКАФ (БЕЛ)

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН РАФТ-ШКАФ (БЕЛ)..

12.800,00 ден. 14.000,00 ден.

Создадете одличен амбиент во Вашата канцеларија или Дом и  имајте катче каде  што секој ..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-5% ПЛАКАР (БЕЛО-ОРЕВ)

ПЛАКАР (БЕЛО-ОРЕВ)

7.760,00 ден. 8.199,00 ден.

Практичен и лесно вклоплив плакар за вашата гардероба во секој дел од домот!Димензии на производот:..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-7% МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО СТОЛЧЕ БЕЛА

МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО СТОЛЧЕ БЕЛА..

8.840,00 ден. 9.490,00 ден.

Уникатно и добро организирано место во Вашата спална со оваа маса за шминкање!Секогаш  добро у..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-8% РАБОТНА МАСА СО ЛЕД СВЕТЛО

РАБОТНА МАСА СО ЛЕД СВЕТЛО

8.199,00 ден. 8.900,00 ден.

Декоративна работна маса која Ви овозможува пријатен момент со лед светло.Големини на производи:Дим..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-6% ЅИДНА ЗАКАЧАЛКА

ЅИДНА ЗАКАЧАЛКА

3.950,00 ден. 4.199,00 ден.

Одлична декоративна зидна закачалка за Вашето предсобје!Димензии на производот:Закачалка: Ширина: 1..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-14% ПОЛИЦА ЗА КНИГИ (БЕЛА И ОРЕВ)

ПОЛИЦА ЗА КНИГИ (БЕЛА И ОРЕВ)..

3.199,00 ден. 3.699,00 ден.

Практична и модерна библиотека за Вашите книги!Димензии на производот: Ширина: 40 cm - Длабочина: ..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-19% ОГЛЕДАЛО СО НОГАРКИ

ОГЛЕДАЛО СО НОГАРКИ

1.790,00 ден. 2.199,00 ден.

Неопходно парче за секој дом,прилагодливо на секој амбиент и функционално за секој простор!Димензии..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-10% ЧЕВЛАРНИК ОРЕВ-АНТРАЦИТ

ЧЕВЛАРНИК ОРЕВ-АНТРАЦИТ

5.650,00 ден. 6.299,00 ден.

Совршено решение за Вашето предсобје!Чевлите секогаш  уредно средени и на место. Димензи..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-10% ЧЕВЛАРНИК БЕЛО ОРЕВ

ЧЕВЛАРНИК БЕЛО ОРЕВ

5.650,00 ден. 6.299,00 ден.

Совршено решение за Вашето предсобје!Чевлите секогаш  уредно средени и на место. Димензи..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-15% НАТКАСНА БЕЛА-ОРЕВ

НАТКАСНА БЕЛА-ОРЕВ

3.299,00 ден. 3.899,00 ден.

Одлично парче мебел за Вашата спална ,функционално,практично и секогаш до Вас!Димензии на производ..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-15% НАТКАСНА БЕЛА

НАТКАСНА БЕЛА

3.299,00 ден. 3.899,00 ден.

Одлично парче мебел за Вашата спална ,функционално,практично и секогаш до Вас!Димензии на производ..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-7% ТВ КОМОДА БЕЛА + ПОЛИЦИ

ТВ КОМОДА БЕЛА + ПОЛИЦИ

6.499,00 ден. 6.999,00 ден.

Одлична комбинација за Вашата дневна соба !ТВ комода со декоративни полици!Димензии на производот:..

На залиха: 4

Продадени: 1

Побрзајте! завршува за:
-5% ДЕТСКА РАБОТНА МАСА

ДЕТСКА РАБОТНА МАСА

8.699,00 ден. 9.199,00 ден.

Детското работна маса за учење е меѓу често преферираните функционални производи за децата лесно да..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-7% ОРМАР И ЗАКАЧАЛКА СО ОГЛЕДАЛО

ОРМАР И ЗАКАЧАЛКА СО ОГЛЕДАЛО..

9.299,00 ден. 9.999,00 ден.

Нека Вашето претсобје биде уникатно и декоративно со оваа комбинација од ормар ,закачалка и огледа..

На залиха: 3

Продадени: 3

Побрзајте! завршува за:
-7% ТВ КОМОДА (ОРЕВ)

ТВ КОМОДА (ОРЕВ)

9.699,00 ден. 10.399,00 ден.

Одлична комбинација за Вашата дневна соба !ТВ комода со декоративни наткасни и полици!Уникатна и де..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-6% ТВ КОМОДА (бела)

ТВ КОМОДА (бела)

4.690,00 ден. 4.999,00 ден.

Одлична комбинација за Вашата дневна соба !ТВ комода со декоративни полици!Димензии на производот:Д..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:
-6% ТВ КОМОДА (бела-орев)

ТВ КОМОДА (бела-орев)

4.690,00 ден. 4.999,00 ден.

Одлична комбинација за Вашата дневна соба !ТВ комода со декоративни полици!Димензии на производот:Д..

На залиха: 5

Продадени: 0

Побрзајте! завршува за:

ПОПУЛАРНИ ПРОИЗВОДИ

9.299,00 ден.    9.999,00 ден.  
8.699,00 ден.    9.199,00 ден.  
5.900,00 ден.    6.199,00 ден.  
5.799,00 ден.    6.299,00 ден.  
5.650,00 ден.    6.299,00 ден.  
5.650,00 ден.    6.299,00 ден.